Międzynarodowa idea

W ciągu ostatnich lat Dinner in the Sky przecięło niebo 60 krajów… Było w Europie, ale także w Australii, Japonii, Indiach, Dubaju, RPA, Brazylii, Stanach Zjednoczonych, Meksyku, Kanadzie, w Chinach.

 

Teraz Dinner in the Sky jest również w Polsce!

Z nami niebo jest na wyciągnięcie ręki!

Dinner in the Sky jest nowatorską platformą kulinarną, która wykorzystuje dźwig do uniesienia w powietrze specjalnego stołu restauracyjnego. Dzięki temu rozwiązaniu kelnerzy serwują swoim gościom dania na wysokości 50 metrów nad ziemią. Tym samym Dinnner in the Sky zapewnia uczestnikom kolacji najbardziej fascynujące doświadczenia, jakie można sobie wyobrazić, w całkowicie bezpieczny sposób.

Bezpieczne bujanie w obłokach

Podczas kolacji w przestworzach zapewniamy najwyższe standardy bezpieczeństwa, aby nasi goście zawsze czuli się całkowicie bezpiecznie.

Wykwalifikowana obsługa, szkolona przez międzynarodowe zespoły, dba o zachowanie wszelkich niezbędnych środków, by goście Dinner in the Sky mogli beztrosko cieszyć się niesamowitymi doznaniami podczas podniebnej kolacji.

Niebiańska uczta

Ekskluzywna podniebna kolacja z wybornym menu, serwowana przez najlepszych, polskich szefów kuchni, zapewni absolutnie niezapomniane przeżycia.

Sprawdź to z nami i skosztuj niezapomnianej 4 – daniowej kolacji komponowanej w ramach propozycji menu kuchni z całego świata.

 

U nas topowi szefowie kuchni są tylko dla Ciebie!

Wymagania techniczne

Powierzchnia potrzebna do pracy:

  • 30 x15 metrów,
  • wolna od przeszkód,
  • osiągalna i możliwa do jazdy dla dźwigu.